Ķirbju našķis

pece
pece 19. marts 2011 00:00
772

Nesen atklāju sev jaunu kārumu - ķirbju našķi.

Lai pagatavotu ķirbju našķi vajadzēs - ķirbi, laimus, cukuru. Ņem ķrbi, sagriež kubiciņos. Laimu sagriež plānās škēlītēs, daļu laima var nomizot. Un visu pārber ar cukuru, liek traukā un vismaz 24 stundas tur vēsumā, līdz iegūst ko šādu:

 

Pēc tam servē un ēd gardu muti!

 

Labu apetīti!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
pece 20. marts 2011 18:15

Pēc marinētiem ķirbjiem negaršo, mazliet atāli līdzīgs tiem sauktajiem viltotajiem jeb latviešu ananāsiem, tikai foršākas konsistences pa manam.

lux 19. marts 2011 20:24

man radās tieši tāds pats jautājums;)

19. marts 2011 17:02

Pēc kā šis našķis garšo rezultātā? Pēc marinētiem ķirbjiem vai savādāk? Domāju - taisīt vai netaisīt.. :)

Noelle 19. marts 2011 11:09

Mmmm, izskatās ļoti garšīgi un svaigi! :) Esmu sākusi atkal ēst ķirbjus, tad nu prieks redzēt dažādas interesantas receptes. Noteikti pamēģināšu :)

Cerīte 19. marts 2011 10:21

Varētu rīt uztaisīt

taschinka 19. marts 2011 07:50

Man ir vairākas ķirbja receptes,bet gaidu,kad būs svaigi ķirbji,jo kādreiz nebiju to cienītāja,bet tagad kārojas.