Ķirbja krēmzupa ar piparkūkām

taschinka
taschinka 22. decembris 2012 00:00
695

Sastāvdaļas:

  • 200g ķirbis
  • 1 neliels burkāns
  • 1 liels apelsīns
  • 2 tēj.k. vaniļas cukurs
  • pāris krustnagliņas
  • cukurs pēc garšas vai arī medus
  • pāris piparkūkas pasniegšanai
  • 2 ēd.k. saldais krējums

Pagatavošana:

Ķirbi un burkānu smalki sagriež. Apelsīnam norīvē miziņu un  mīkstumu sablenderē. Izlaiž caur sietinu, lai atbrīvotos no apelsīna plēvītēm.

Katliņā liek sablenderēto apelsīnu un miziņu, pievieno ķirbi un burkānu, cukuru (ja cukura vietā izmantojam medu, to liek tad, kad zupa ir gatava), vaniļas cukuru, krustgagliņas. Vāra uz mazas uguns zem vāka līdz burkāns un ķirbis kļuviši mīksti, izņem krustnagliņas. Sablenderē.

Pievieno saldo krējumu, sablenderē.

Pasniedz ar sasmalcinātām piparūkām.

Tashinka

Konkurss tapis sadarbībā ar

Par konkursa noteikumiem lasi šeit!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies