Kāpostpuķes Kerstynas stilā :)

Kerstyna
Kerstyna 9. jūlijs 2015 15:46
1610

Man un manam Slinkumam patīk viegli, ātri  gatavojami, viegli variējami ēdieni.

 Tā nu prezentēju vienu no tiem. 

Vajag vienu  paprāvu , apvārītu kāpostpuķi, apmēram 300g  apceptu malto gaļu, 2 olas, pienu/krējumu, sieru, kas labi kūst un rīvmaizi mazliet.

 Veidnē saliek apvārītos puķkāpostus, pārber ar apcepto malto gaļu, pārlej ar olu maisījumu, kam  pēc garšas pieliek sāli un kādu tīkamu garšvielu, pa virsu saliek siera šķēles un pārkaisa ar rīvmaizi. Liek karstā cepeškrāsnī, cep kamēr siers pakusis un palicis smuki brūngans. 

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, ar salātiem, kā patstāvīgu ēdienu. 

 Variē  pievienojot - kārtu ar kabačiem, burkāniem, sagrieztu desu, cīsiņiuem, vispār bez gaļas, pārlejot ar  biezpiena - olu maisījumu. 

Veseli ēduši :)

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Kerstyna 9. jūlijs 2015 19:49 VIT@

Nu bet, ka pa fikso! Vispirms darba organizācija - uz vien riņķa burbuļo kāpostpuķe uz otra ātri maltā gaļa apcepās. Tikko tie Ok, ieslēdzu cepeškrāsni,salieku formā visu ko vajag - opā krāsnī iekšā, brūna garoziņa - gatavs!
Bet jautājums labs... Nu tās varētu būt ziemas zupas, kas tiešām ir jāvāra lēnām un process visu laiku jāvaktē, tas ir ilgi, bet vasaras ēdienkarte - viss pa fikso.

Ciao 9. jūlijs 2015 19:31

mmm ja šito Tu un slinkums var paveikt pa fikso... tad ko jūs darat ilgi? :D Priekš manis kombinācija par sātīgu, bet ziemā plus mīnus noteikti labs un sātīgs ēdiens, kas silda :)

Kerstyna 9. jūlijs 2015 18:56

Mani bērni šito ēd, ka prieks:)

VesmaSk 9. jūlijs 2015 17:34

Ō, šis ir labais. Man to gaļu nemaz nevajag. Un rīvmaizi arī ne.

Nikte 9. jūlijs 2015 17:27

Man garšo puķkāposti (Y)

Linduchy 9. jūlijs 2015 17:27

Hm, ko tādu mans vīrs noteikti apēstu :) (Y)