Kabaču risoto ar vistu akniņām

isabella
isabella 23. augusts 2013 09:04
2279

Šis ēdiens ir sievišķīgi maigs ar pikantu piedevu vistu akniņām...


Sastāvdaļas 4 personām

2 kabači (nelieli);

200 g rīsu (var risoto rīsus, rīsu biezputru un parastus rīsus);

1 liels sīpols;

1 l buljons (man bija kubiciņš);

300 g vistu akniņu (ja kādai negaršo vai nepatīk var nomainīt pret jebkuru citu gaļu);

eļļa;

sāls, pipari;

pētersīļi

Sīpolu sasmalcina. Kabačus sagriež gareniski šķēlēs. Katliņā sakarsētā eļļā apcep sīpolus, ber klāt kabačus. Ja ideja par cepšanu katliņā nesajūsmina, to pašu izdara uz pannas un pēc tam ieber katliņā. Apgrozot dažas minūtes cep , tad pieber klāt rīsus, apmaisa. Pārlej ar 1/3 daļu buljona un maisot vāra, līdz šķidrums uzsūcies. Turpina pa daļām klāt liet buljonu, katru reizi nogaidot līdz rīsi buljonu uzsūc. Risoto ir gatavs, kad rīsi visu buljonu ir uzsūkuši. Eļļā apgrozot, izcep vistu akniņās, pārkaisa ar sāli un pipariem un iemaisa risoto, kur iejauc arī sasmalcinātos pētersīļus.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies