Kabacis ar gailenēm vasaras pusdienām

pece
pece 18. augusts 2013 14:27
2771
Vai nav kārdinoši? Lai šo ēdienu pagatavotu vajadzēs: Kabaci, gailenes, saldo krējumu, svaigo sieru, pāris olas un taukvielas gaileņu apcepšanai. Garšvielas.
Gailenes notīra.
Apcep. Es parasti sēnes apcepu sviestā, bet var izmantot taukus, eļļu, margarīnu, kas nu kuram labāk tīk.
Plānās škēlēs sagriež kabaci, kamēr cepās sēnes.
Saldi krējumu, olas un svaigo sieru sakuļ viendabīgā masā un pievieno garšvielas.
Kārtām kārto kabačus un sēnes.
Pārlej ar iegūto maisījumu, svarīgi, lai tas visu nosedz. Cep 220 grādos 30 minūtes.
Labu apetīti!

Sievišķīgām un varbūt ne tik sievišķīgām pusdienām noderēs kabaču sacepums ar gailenēm.

 

Recepšu konkurss: Sievišķīgās pusdienas

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
VIT@ 19. augusts 2013 12:31 pece

nav gan :( Vismaz, ja mums ir , tad tās visas tiek eksportētas, šeit kaut kā baidās cilvēki no sēnēm, laikam jo nezina. Baravikas ir vienīgās savvaļas sēnes, ko var iepirkt, ja pats zina, tad pats arī salasīt, visādi citādi nē... :(

pece 19. augusts 2013 09:38 DIO

Arī saldētu nav?
Man šķiet, ka saldētas gailenes ir visur... bet varbūt es kļūdos.

VIT@ 19. augusts 2013 09:15

gribas gailenes, man te tādu nav :(