Kā pagatavot bezglutēna picu

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 30. novembris 2019 10:48
91

Šī kraukšķīgā picas pamatne, kas izgatavota no SunFlour saulespuķu miltiem, ir bagāta ar olbaltumvielām un šķiedrvielām, tajā ir ļoti zems ogļhidrātu saturs. 

Sastāvdaļas nelielai picai:
50 g rīvēta siera
50 g SunFlour saulespuķu sēklu milti
1 tējkarote cepamā pulvera
1 ola
1 ēd.k. ābolu etiķa
nedaudz sāls

Sajauciet kopā olas, sieru un ābolu etiķi. Pievienojiet SunFlour, cepamo pulveri un sāli. Rūpīgi samaisiet mīklu.
Sasmērējiet rokas ar nelielu daudzumu eļļas un izklājiet mīklu apļa formā uz cepamā papīra.
Cepiet picas pamatni 10 minūtes 200 ° C temperatūrā. Tad uzlieciet vēlamo pildījumu un turpiniet cept picu apmēram 10-12 minūtes.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies