Jūras velšu salāti

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 4. augusts 2020 12:07
203

Pagatavošanas laiks: 5 min. Nostāvēšanās laiks: 30 min.

SASTĀVDAĻAS (2 PORCIJĀM):

  • 45 ml rīsu etiķa (± 3 ēd.k.)
  • 30 ml apelsīnu sulas (± 2 ēd.k.)
  • 7 ml apelsīna mizas (± ½ ēd.k.)
  • 5 ml citronu sulas (± 1 tējk.)
  • ½ halapenjo (smalki sagriezts)
  • 1 ml sāls (± ¼ tējk.)
  • 200 g svaigu jūras velšu (garneles, jūras ķemmītes, baltās zivis) (kubiciņos) (± 1 tase)
  • 1 gurķis

Pagatavošana

1. Apaļā bļodā pievienojiet rīsu etiķi, apelsīnu sulu un mizu, citronu sulu, halapenjo un sāli. Sajauciet ar putošanas slotiņu.

2. Pievienojiet sulas maisījumam kubiņos sagrieztas jūras veltes un ļaujiet nostāvēties apm. 30 min. vai arī līdz jūras veltes ir iemarinējušās sulā.

3. Izmantojot Tupperware rokas spirāļotāju, sagrieziet gurķi nūdeļu formā.

4. Ievietojiet gurķi bļodā vai sadaliet divās tasēs un uzlejiet jūras velšu un sulu maisījumu.

Izbaudiet kā vieglu maltīti vienai personai vai atsvaidzinošu starteri divām personām.

Lai labi garšo!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies