Jūras mošķu zupa - ātri un dievīgi gardi!

Linduchy
Linduchy 15. aprīlis 2015 08:28
1899

Sastāvs (4-5 porcijas):
1 sauja rīsu
1 kartupelis
1 burkāns
Jūras mošķu kokteilis (garneles, mīdijas, astoņkāji un kalmāri) - aptuveni 2 saujiņas
Kaltēti tomāti, zaļumi un Deko garšvielu maisījums (gandrīz identisks Santa Maria Vidusjūras maisījumam)

Pagatavošana:
Liekam vārīties rīsus. Tikmēr nomizojam kartupeli, burkānu, sagriežam un liekam vārīties kopā ar rīsiem. Nedaudz pavāram, lai dārzeņi kļūst mīkstāki, tad liekam klāt jūras veltes un tomātus. Pēc 15 min, kad zupa jau ir gandrīz gatava, liekam klāt garšvielas un zaļumus. Uzliekam katlam vāku, lai garšas sajaucas un tad pasniedzam galdā.

Garšīgi!!!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies