Ir laiks panašķoties ar pagraba gardumiem

nosiguldas
nosiguldas 13. oktobris 2014 14:04
2278

Kad iestājas aukstais laiks un lapas krāsojas sarkanas. Ir pienācis brīdis doties uz pagrabu pēc ziemas labumiem.

Šogad izmēģināju jaunu recepti, kuras galvenā sastāvdaļa bija lielie gurķi. 

Sagrieztiem gurķiem pievienoju selerija kātus, papriku, sīpolus, kopā ar tomātu pastu ,sāli un pipariem izkarsēju un burciņās iekšā. Sanāca garšīgi salāti. Man viņi patika tieši tad, kad bija vēl silti. Tāpēc arī tagad tos izmantoju sasildītā veidā. 

Tad nu tā.

Vispirms ņemam veidni un izsmērējam ar sviestu, tad liekam karstā ūdenī izmērcēties Lazaņjas plāksnītes.

20141013135640-90770.jpg

Tad plāksnītes izklājam veidnē un liekam pirmo kārtu dārzeņu salātus.

20141013135726-86806.jpg

katrai kārtai pa virsu uzberam rīvētu sieru.

20141013135815-87264.jpg

tad atkal lazaņjas plāksnītes un visu sākam no gala, kamēr veidne pilna. Pa virsu uzberam bagātīgu siera kārtu un uz minūtēm 40/ 180 cepeškrāsnī.

20141013135941-81819.jpg

Iznāk ļoti garšīga dārzeņu lazaņja. Tā kā salātiem bija pietiekami daudz mērces, neko papildus virsū nelēju, nav vajadzīgs. Arī klāt neprasījās, ne majonēze, ne krējums.

 

Blogo Sieviešu klubā un laimē jaunos Timotei šampūnus

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies