Grilēta vistas fileja ar ananāsu-avokādo salsu

Autors: Sieviešuklubs.lv, 2015. gada 7. jūlijs, 09:48:09
Grilēta vistas fileja ar ananāsu-avokādo salsu

Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 3-4 porc.

Sastāvdaļas:
3-4 vistas filejas
olīveļļa
sāls, pipari

Salsai:
1 avokado
200g ananāss
1 sarkans sīpols
1 laims
1 zaļais asais pipars
pētersīļi
pipari

Pagatavošana:
Grilpannā uzkarsēt mazliet eļļas un uzcept vistas filejas. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
Salsai avokādo nomizot, izņemt kauliņu un sagriezt kubiņos. Tāpat sagriezt arī anānāsu. Sīpolu un čili piparu sagriezt mazos kubiņos. Pētersīļus smalki sakapāt. Visu sajaukt. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, pēc garšas pievienot svaigi maltus piparus.
Vistas filejas pasniedz ar salsu.

Recepte no:

20150707094656-20462.jpg