Gardais marinējums

sniegapika
sniegapika 29. aprīlis 2010 06:54
1491

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Cūkgaļa - derēs gan kakla karbonāde šķēlēs un gabaliņos, gan gulašgaļa ar cīpsliņām, gan cauraudzītis - jebkurā variantā šašliks sanāk mīksts un sulīgs.

Gāzēts minerālūdens

Sojas mērce

Sīpoli

Šašlika garšvielas ( parasti izmanojam Santa Maria - tādas sarkanīgas).

Pagatavošana.

Gaļu sagriež šķēlēs vai kantainos gabaliņos, liek traukā un pārlej ar minerālūdeni tā, lai būtu nosegta visa gaļa un vēl kādi 2 cm virs gaļas līmeņa.Atstāj uz ~1/2h un lieko šķidrumu nolej. Pievieno sagrieztus sīpolus un izmīca. Tad pievieno sojas mērci, garšvielas un kārtīgi samaisa. Gaļa gatava grilēšanai jau pēc pāris stundām.

Labu apetīti ;)

 

Iesūti savas grila receptes arī TU! Uzzini vairāk par konkursu šeit!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
29. aprīlis 2010 14:52

jēra gaļa marinēta Borjomi minerālūdenī un sīpolos, mmm... ku dievīgi. Noteikti pamēģiniet!

29. aprīlis 2010 13:18

Es parasti gaļu kādu stundu paturu vienkārši gaišajā sojas mērcē,tad cepot pieber vēl garšvielas ja ir vajadzība,bet man jau liekas ka pietiek vien ar sojas mērci,gaļiņa sanāk super mīksta un sulīga :)

pece 29. aprīlis 2010 10:44

Ar gāžētu minerālūdeni vai kādu citu gāzētu dzērienu, tiek paātrināts iemarinēšanās process.

sandija 29. aprīlis 2010 10:26

Gāzētu minerālūdeni gan nekad vēl neesmu mēģinājusi marinādēm!