Engures menciņi

pece
pece 14. jūnijs 2015 10:38
2576
Vai nav apetītelīgi?
Sastāvdaļas: Menca Sīpols Skābs krējums rupjmaize
Sasmalcina sīpolus
Sasmalcina zivi, to atbrīvojot no ādas un asakām
Sīpolu, zivi un krējumu sajauc.
Pagaršo un pievieno sāli, ja nepieciešams. Pārsvarā gan zivis ir gana sāļas, bet tas gaumes jautājums.
Labu apetīti!

Šī recepte nāk no manām bērnības mājām - tā gatavoja vecmāmiņa, tā ēda mani vecāki un mēs arī. Bērnībā gan šķita, ka mierīgi var iztikt bez sīpoliem.

Lai šo pagatavotu būs nepieciešams:

Žāvēta menca

Sīpols, ko var aizvietot ar lociņiem

Skābs krējums

Rupjmaize - kā jau pie latviešiem pienākas

Pasniedz kā atsevišķu uzkodu vai kā piedevu pie zaļajiem salātiem.

Lai labi garšo!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
vecsprofils 14. jūnijs 2015 17:14

Njāaam, man arī garšo zivtiņu salāti (nu, es tikai bez sīpola taisu) (inlove)

VesmaSk 14. jūnijs 2015 16:36

Šis ir labais.(Y) Man siekala notecēja..

Linduchy 14. jūnijs 2015 11:39

Man arī garšo menciņu variācijas :) (Y) :P

Ciao 14. jūnijs 2015 11:26

o jā, ļoooti apetelīgi (Y)