Cukīni hotdogi

Linduchy
Linduchy 19. augusts 2016 17:40
1331

Šodien prāts nesās uz eksperimentiem virtuvē. Kad jūtos nomākta, es gatavoju. Kad jūtos priecīga, es arī gatavoju. Vārdsakot - es vienmēr gatavoju :D Nu lūk, veikalā man izdevās iegādāties miniatūrus cukīni. Iepirkumu grozā nonāca arī cīsiņi. Zini, zinu, kliegsiet, cik neveselīgi. Bet dzīvot vispār ir neveselīgi - un no pāris cīsiņiem neviens vēl nav nomiris pirms noteiktā laika :D

Un tad man prātā ienāca doma, kā pagatavot netradicionālus hotdogus, kurus varētu mēģināt iebarot pat bērniem, kuri rauc degunu par dārzeņiem, kur nu vēl par cukīni.

Lai top cukīni hotdogi!

Sastāvdaļas:

  • Miniatūri cukīni (var izmantot gan zaļus, gan dzeltenus - lai krāsaināk)
  • Cīsiņi (maksimāli nekaitīgāki - tādi, kuros ir vairāk gaļas un mazāk visādu E-veidīgu "figņu")
  • Dižonas sinepes
  • TRIKATA Reserve cietais siers

Pagatavošana:

Cukīni nomazgā, nogriež abus galus, pārgriež uz pusēm un izveido vidiņā nišu. Lai uz cepampannas cukīni hotdogi nesasvērtos, tiem nogriež plānu mizas kārtiņu, lai apakša būtu taisna, nevis pusapaļa.

Katra cukīni izgrebtajā nišā iesmērē aptuveni 1/2 tējkaroti sinepju. Virsū uzliek cīsiņu un bagātīgi pārkaisa pāri sarīvētu cieto sieru. Uzliek hotdogam otru cukīni pusīti. Cukīni hotdogs ir gatavs cepšanas procesam :)

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Cukīni hotdogus saliek uz cepampannas, uz kuras ir uzklāts cepampapīrs. Liek krāsnī uz 15-20 minūtēm. Pasniedz siltus.

Lai labi garšo!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
thezeezee 19. augusts 2016 22:26

Šis izskatās ļoti interesanti! Būs jāpamēģina :)