Cūkgaļas ribiņas medus un viskija marinādē

happy2012
happy2012 29. janvāris 2015 00:00
3143

Vajadzēs:

 

-1 kg cūkgaļas ribiņas

- 1.pac.šašlika garšvielas

-2.ēd.k medus

- 5.ēd k viskija

 

Pagatavošana:

 

-ribiņas iesmerē ar medu,pārber pāri šašlika garšvielas un pielej viskiju.

-atstāj uz 1.5 stundām aukstumā,lai pamarinējas.

-tad liekam ribiņas uz grilla,cepam apmēram 25.minūtes,un ik palaikam uzlejam marinādi,kas palikusi marinējot gaļu.

-kad gatavs,vēlreiz apsmērējam ar marinādi un pasniedzam ar grilētiem vai svaigiem dārzeņiem.

 

Jogurta - piparmētru mērcīte:


-jogurtu bez piedevām sajaucam kopā ar sasmalcinātu ķiploku,un 2 ēd.k sasmalcinātu svaigu piparmētru,un piepilinam nedaudz citona sulas. Kārtīgi visu sajaucam un ieliekam ledusskapī uz 20.minūtēm.

Mmmmmm, sanāk garda mercīte,gan pie gaļām,gan pie dārzeņiem!

 

Vai arī Tu zini kādu interesantu grila recepti? Iesūti un piedalies konkursā!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies