Cūkgaļas ribiņas medus un viskija marinādē
Vajadzēs:
-1 kg cūkgaļas ribiņas
- 1.pac.šašlika garšvielas
-2.ēd.k medus
- 5.ēd k viskija
Pagatavošana:
-ribiņas iesmerē ar medu,pārber pāri šašlika garšvielas un pielej viskiju.
-atstāj uz 1.5 stundām aukstumā,lai pamarinējas.
-tad liekam ribiņas uz grilla,cepam apmēram 25.minūtes,un ik palaikam uzlejam marinādi,kas palikusi marinējot gaļu.
-kad gatavs,vēlreiz apsmērējam ar marinādi un pasniedzam ar grilētiem vai svaigiem dārzeņiem.
Jogurta - piparmētru mērcīte:
-jogurtu bez piedevām sajaucam kopā ar sasmalcinātu ķiploku,un 2 ēd.k sasmalcinātu svaigu piparmētru,un piepilinam nedaudz citona sulas. Kārtīgi visu sajaucam un ieliekam ledusskapī uz 20.minūtēm.
Mmmmmm, sanāk garda mercīte,gan pie gaļām,gan pie dārzeņiem!
Vai arī Tu zini kādu interesantu grila recepti? Iesūti un piedalies konkursā!