Citādas pankūkas

pece
pece 19. jūnijs 2013 00:00
1840

Šoreiz pastāstīšu par mazliet citādām pankūkām - ar zirņu miltiem.

Lai tiktu pie gardām, bet sāļām pankūkām vajadzēs:

250 g zirņu miltu (ir nopērkami lielajās maximās)

100 g kviešu miltu

sāls

remdens ūdens

200 g žāvētas gaļas

sīpols

 

Sīpolu un gaļu sasmalcina, piejauc zirņu miltu un kviešu miltu maisījumu. Zirņu miltus sajauc ar kviešu miltiem attiecībā 2:1, bet attiecības ir gaumes jautājums. Sāls nepieciešamība ir atkarīga no žāvētās gaļas sāļuma. Pievieno ūdeni, līdz mīkla iegūst pašķidra krējuma konsistenci. Cep kā parasti.

Ja gribas mazāk taukvielu, tad mīklā iejauc pāris ēdamkarotes eļļas un cepot var eļļu nelietot, ja ir laba panna.

Pasniedz ar skābu krējumu.

Mūsmājās šādas pankūkas ir cieņā arī mazajiem!

 

Iesūti arī tu savu blogu Sieviešu klubam un piedalies ikmēneša konkursā. (Par konkursu lasi ŠEIT )

 

                                                            

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies