Ciabatta ar četriem sieriem un saulē kaltētiem tomātiem

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 26. jūlijs 2021 09:37
212

Sastāvdaļas:
1 gab. ciabatta ar olīvām
2 ēd.k. olīveļļa
4 ēd.k. adžika
4 gab. svaigi tomāti
100 g olīvas
100 g saulē kaltēti tomāti
120 g Camamber siers
100 g Dor blu siers
70 g kazas siers
100 g Mozarellas siera bumbiņas
1 ēd.k. laima sula
100 g zaļumu mix
Sāls, pipari

Pagatavošana:
Ciabattu griež uz pusēm gareniskā virzienā. Mīksto maizes pusi apslaka ar olīveļļu un liek uz cepampannas, kas noklāta ar cepampapīru. Bļodiņā liek kubiņos sagrieztus tomātus, pievieno adžiku, uzkaisa sāli, iespiež laima sulu un visu samaisa. Pagatavoto mērci uzsmērē uz maizes, pa virsu liek olīvas un saulē kaltētus tomātus, maizi bagātīgi pārber ar visa veida sieriem palielos gabalos. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī uz 200 grādiem, cep aptuveni 10 minūtes. Kad ciabatta ir gatava, pa virsu izkārto salātus, uzber piparus un bauda gardo maltīti.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies