Cepti kāposti ar sojas mērci

pece
pece 22. februāris 2012 09:20
1215

Šī ir kādreiz atklāta recepte, no kuras esmu kļuvusi atkarīga! Vienkārši un gardi!

Savā laikā izdomāju paniekoties ar vienu diētu, kur bija ierobežots produktu klāsts, ko drīkstēja ēst. Tāpēc meklēju jaunas idejas, kā to ko drīkst padarīt gardāku un manām garšas kārpiņām baudāmu. Un šķirstot korejiešu pavārgrāmatu atradu šo recepti. Recepte derēs gan tievētājiem – arī tiem tievētājiem, kuri uztraucas par augstu glikēmisko indeksu ēdienos, gan gavētājiem.

Tiesa mūsmājās to ēd tikai pieaugušie, bet mazie aizdomīgi lūr un atsakās pagaršot.

Viss ir vienkārši. Sagriež kāpostus. Ber uz sakarsētas pannas, pievieno pāris ēdamkarotes ūdens un cep/sutina līdz kāposti mīksti un mazliet apcepušies, tad pievieno pāris ēdamkarotes sojas mērces un visu kārtīgi samaisa un pāris minūtes vēl pasautē.

Ja nu akurāt šķiet, ka kāposti būs par "pliku", tad var iemaisīt sakultu olu, bet man īsti pat neprasās.

 

Bildes var skatīt šeit!

{fotoblog:2265}

 

Lai labi garšo!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies