Cepti dārzeņi ar sēnēm itāļu gaumē

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 28. marts 2016 10:20
1774

Sastāvdaļas:

  • 2 tases puķkāpostu
  • 2 tases ķirštomātu
  • 0.5kg cremini sēņu 
  • 12 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. svaigu pētersīļu
  • 1 ēd.k. itāļu garšvielu (baziliks, oregano, rozmarīns un timiāns vienādās proporcijās)
  • sāls, pipari
  • 2 ēd.k. olīveļļas

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādu temperatūrai.

Notīrītus dārzeņus un sēnes liek bļodā. Pievieno olīveļļu, itāļu garšvielas, sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisa.

Uz pannas izklāj cepampapīru. Saliek uz pannas dārzeņus un sēnes. Liek cepeškrāsnī cepties 20-30 minūtes (līdz sēnes kļūst zeltaini brūnas un puķkāposti - viegli uzdurami uz dakšas).

Pirms pasniegšanas pārkaisa svaigus pētersīļus.

Lai labi garšo!

Avots: http://www.jocooks.com/side-dishes/italian-roasted-mushrooms-and-veggies/

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies