Cepti āboli sarkanvīnā

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 28. novembris 2014 00:00
2484
20141007113920-14524.jpg
 




Sastāvdaļas

6 āboli

1gl. sauss sarkanvīns

150g biezpiens

1 ed.k.. manna

1 ola

3 tējk. cukurs

rozīnes

rieksti

vaniļas cukurs

sviests




Pagatavošana
Ābolus nozmagāt, sagriezt uz pusēm. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru un sakārtot ābolus. Katru ābolu pārliet ar vīnu.
Biezpienu sajaukt ar cukuru, vaniļas cukuru, mannu, riekstiem un rozīnēm. Ar šo maisījumu piepildīt ābolus. Pa virsu uzlikt mazu piciņu sviesta.
Ābolus cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apmēram 30-40 minūtes, kamēŗ āboli ir mīksti - viss atkarīgs no ābolu šķirnes.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies