Cepamais pulveris - taisām pašas!

VesmaSk
VesmaSk 13. janvāris 2014 19:48
10767

It kā tāds mazs sīkums – cepamais pulveris. Bet, ja jācep kēkss, mafini vai kāda cita kūka, kur receptē vajadzīgs cepamais pulveris, bieži vien attopamies, ka nopirkuši esam visu kūkai paredzēto, izņemot, protams, cepamo pulveri. Izeja ir – uzmeistarot to pašiem, un tas ir ļooooti vienkārši.

Vajadzīga būs cepamā pulvera „svētā trīsvienība”: soda, citronskābe un kartupeļu milti.

20140113194813-50130.jpg

Attiecības 1:1:1, tātad – ja vajadzīga 1 tējkarote cepamā pulvera, ņemam 1/3 tējkarotes sodas, 1/3 tējkarotes citronskābes un 1/3 tējkarotes kartupeļu miltus, sajaucam visu kopā un mums sanāk 1 tējkarote cepamā pulvera.

Iespējams, ka daudzas no jums šo jau zināja, bet  ceru, ka daudzām jaunajām saimniecēm noteikti noderēs.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies