Brokastis darbā 3. minūtēs

nosiguldas
nosiguldas 8. novembris 2013 11:44
2978

Par tievēšanu runājot, tas ir mans gardums, ko praktizēju brokastīs.

Man ļoti garšo dažādi sieri, bet šajā jautājumā esmu diezgan konservatīva. Nevaru pat pagaršot sieru, kam ir īpatnēja smarža, tapēc ko jaunu parasti izmēģinu ar piesardzību. Mans mīļākais siers ir Dor blue, ko parasti arī izmantoju gatavojot šādas brokastis.

Bet šodien dodoties uz darbu, nolēmu iepirkt ko brokastīm un ieejot mazajā Maksimā, plauktā ar sieriem ieraudzīju mazo paciņu mana jaunā izaicinājuma- izslavētā  Džiugas siera. Mani viņa uzrunāja gan tilpuma dēļ, gan parocīgais aizdares dēļ.

20131108101338-74066.jpg

Smarža nav asa un uzbāzīga. Garša maiga, bet stingra. Man gan likās, ka gribētos nedaudz sāļāku, bet visā visumā garšīgs.

Tad nu tā, lai brokastis izvilktu pēc iespējas ilgāk (kā jau agrāk minēju, mācos ēst ar baudu un vismaz 15. minūtes) 

ĀTRI, ĒRTI UN SĀTĪGI, tā varētu nosaukt šo recepti.

Kārtoju kārtās:

noskalotas mitras vīnogas

kārtu rīvētā Džiugas siera

ripiņās banānus

kārtu rīvētā Džiugas siera

1.šķēle melnās rupmaizes, sagriezta kubiņos.

kārtu rīvētā Džiugas siera

Kamēr lasīju ziņas, lēnām gardums tika notiesāts, iesaku šo sieru tādai uzkodai pievienot sagrieztu mazos gabaliņos, rīvēts tomēr nav tik parocīts.

 Ar cerību, ka arī Jums tas noderēs vēlu labu apetīti.

 

Konkurss jaunajām blogerēm

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
hiperkeri 9. novembris 2013 17:33

banāni un siers??
viss pārējais-ok:)
Es arī šodien pirmo reizi iegāju un paņēmu Džiugus:):D

KRX 9. novembris 2013 17:07

Es teiktu, ka šāda kombinācija varētu ienākt prātā vien grūtniecei.... Manām garšām arī jocīgs salikums - vai nu rupjmaize ar sieru, vai vīnogas ar banānu, bet viss kopā? Nea, ne priekš manis.

Emmy 8. novembris 2013 20:52

Visas sastāvdaļas atsevišķi,super, bet kopā... :^) katram jau garšas kārpiņas ir savādākas :)

Nikte 8. novembris 2013 18:37 makvins

Es to pašu nodomāju :)

nosiguldas 8. novembris 2013 15:26 makvins

:), nākošā ēdienreize prasās tikai uz trijiem- četriem pēcpusdienā. Labi ir tas, ka neprasās dienas laikā nekādas uzkodas.

nosiguldas 8. novembris 2013 15:25 ladyme

īstenībā ļoti labi iet kopā. Nekādas mērces neprasās jo sulu dod vīnogas.

ladyme 8. novembris 2013 15:00 pece

vēl konservēto kukurūzu un labie salātiņi!

pece 8. novembris 2013 14:02

Banāna vietā tomāts un mmmmmmmmmmmmmm, ņamma :)

VIT@ 8. novembris 2013 13:45

Es laikam neliktu klāt banānu šajā kombinācijā un rupjmaizi sarīvētu. Man liekas ja vēl klāt būt viegla sinepju mērce ar baltvīna etiķi, būtu pavisam labi. Sieru gan tad samazinātu uz pusi mazāk, man ir stāstīts un pēc pieredzes arī, sieram ir jābūt čut čut garšai kā papildinājumam, nevis pamata sastāvdaļai, īpaši ja tas ir cietais siers, jo tie pēc teorijas ir treknākie sieri, līdz ar to diēta vējā :)

mazaa raganina 8. novembris 2013 13:28

Neizklausās pēc tievēšanas brokastīm.

Cerīte 8. novembris 2013 12:34

Bet siers gan ir labs,iesaku pamēģināt dažādās garšas.

Cerīte 8. novembris 2013 12:33

Nu,,,,nezinu.....Es liktu-ledussalātus,kādu olīvi,tomātu un tad pa virsu ļoti maz sieru.Banāns mani nemulsina,drīzāk jau rupjmaize.

ladyme 8. novembris 2013 12:26

rupmaize+banāns+siers? liekas diezgan dīvains salikums priekš manis!