Brīvdienu brokastu salāti

pece
pece 2. aprīlis 2016 12:39
1388

Šo burvīgo salātu pagatavošanai vajadzēs:

Trikātas siera bumbas – šoreiz ar tomātiem un baziliku

Cieti vārītas olas

Svaigs gurķis

Ķiršu tomātiņi

Salātu sīpols vai sarkanais sīpols

Svaigie salāti – šoreiz izmantots jau gatavs salātu mix

Lociņi

 

Salātu mērcei :

2 ēdamkarotes Kaņepju eļļa

2 ēdamkarotes olīvu eļļa

1 ēdamkarote sojas mērce

1 ēdamkakarote garanātābolu mērce

½ ēdamkarote balzamiko etiķa

1 tējkarote cukura

Santa marija salātu garšvielas

 

Gatavošana:

Zaļos salātus sajauc ar svaigajiem gurķiem un plāni sagrieztiem svaigiem salātu sīpoliem (šo vietā var izmantot sarkanos sīpolus).

Salātu mērcei rūpīgi sajauc visas sastāvdaļas.

Salātiem pievieno sagatavoto salātu mērci daudzumā pēc vēlmēm un nepieciešamības, iecilā, pa virsu liek siera bumbas, tomātiņus un cieti vārītu olu. Pārkaisa ar lociņiem.

Labu apetīti!

TRIKATA sieru recepšu konkurss

20160323224136-57484.jpg 

Māksla izgaršot!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Kerstyna 2. aprīlis 2016 22:16

Feini!(Y)

Linduchy 2. aprīlis 2016 22:15

Ņam, ņam :P (Y)

Ciao 2. aprīlis 2016 14:06

Faktiski šī recepte ir labs risinājums tievētāju vakariņām, forša (Y) bez cukura un sojas mērces (manā gadījumā) Baigs malacis, bilde sarī forša(Y)

Shalako 2. aprīlis 2016 13:38

Garšīgi, kanepju eļļu arī šad tad izmantoju salātiem (Y)