Biezpienkūka ar zemenēm

Autors: Linduchy, 2015. gada 3. jūlijs, 20:28:44
Biezpienkūka ar zemenēm

Sastāvdaļas:

720g jeb 4 paciņas vājpiena biezpiena

3 olas

1/2 glāze cukura

Nedaudz sviesta, mannas putraimu vai rīvmaizes

Ogas dekorēšanai

Pagatavošana:

Sakuļ olas ar cukuru. Pievieno biezpienu, kārtīgi samaisa viendabīgā masā.

Kūkas formas pamatni un maliņas iesmērē ar sviestu un apber ar mannas putraimiem vai rīvmaizi.

Lej biezpiena masu kūkas formā.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Liek kūku cepties uz aptuveni stundu.

Kad kūka gatava un nedaudz atdzisusi - izdekorē ar ogām un pasniedz.

Lai labi garšo! ;)