Biezpienkūka ar zemenēm
2503
Sastāvdaļas:
720g jeb 4 paciņas vājpiena biezpiena
3 olas
1/2 glāze cukura
Nedaudz sviesta, mannas putraimu vai rīvmaizes
Ogas dekorēšanai
Pagatavošana:
Sakuļ olas ar cukuru. Pievieno biezpienu, kārtīgi samaisa viendabīgā masā.
Kūkas formas pamatni un maliņas iesmērē ar sviestu un apber ar mannas putraimiem vai rīvmaizi.
Lej biezpiena masu kūkas formā.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Liek kūku cepties uz aptuveni stundu.
Kad kūka gatava un nedaudz atdzisusi - izdekorē ar ogām un pasniedz.
Lai labi garšo! ;)
ļoti patīk, ka recepte ir elementāra un viegli apgreidojama dažādos virzienos
Veselīga kūka
Biezpiena sacepums, tikai kūkas formā
Nu nē, es tak neesmu tāda rīma, tik vienu gabaliņu nošņikāju degustācijai
Mierīgi? Tad jau tu esi visu apēdusi..
Mierīgi

Braucu pie tevis