Biezpienkūka ar zemenēm

Linduchy
Linduchy 3. jūlijs 2015 20:28
2858

Sastāvdaļas:

720g jeb 4 paciņas vājpiena biezpiena

3 olas

1/2 glāze cukura

Nedaudz sviesta, mannas putraimu vai rīvmaizes

Ogas dekorēšanai

Pagatavošana:

Sakuļ olas ar cukuru. Pievieno biezpienu, kārtīgi samaisa viendabīgā masā.

Kūkas formas pamatni un maliņas iesmērē ar sviestu un apber ar mannas putraimiem vai rīvmaizi.

Lej biezpiena masu kūkas formā.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Liek kūku cepties uz aptuveni stundu.

Kad kūka gatava un nedaudz atdzisusi - izdekorē ar ogām un pasniedz.

Lai labi garšo! ;)

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Ciao 4. jūlijs 2015 13:06

ļoti patīk, ka recepte ir elementāra un viegli apgreidojama dažādos virzienos (Y)

Linduchy 4. jūlijs 2015 12:09 Emmy

Veselīga kūka (angel)

Emmy 4. jūlijs 2015 12:06

Biezpiena sacepums, tikai kūkas formā :)

Linduchy 3. jūlijs 2015 21:21 Nikte

Nu nē, es tak neesmu tāda rīma, tik vienu gabaliņu nošņikāju degustācijai :D

Nikte 3. jūlijs 2015 20:58 Catwoman

Mierīgi? Tad jau tu esi visu apēdusi..

Linduchy 3. jūlijs 2015 20:51 Nikte

Mierīgi :D (Y)

Nikte 3. jūlijs 2015 20:47

Braucu pie tevis :P