Biezpiena plācenīši ar kokosriekstu skaidiņām

Linduchy
Linduchy 7. oktobris 2015 00:00
1362

Vēsam rudens vakaram piestāv silta tēja un kāds gardumiņš, vai ne? Un biezpiens ir gandrīz neatņemama rudens ēdienkartes sastāvdaļa. Tad nu manā virtuvē tapa biezpiena plācenīši ar kokosriekstu skaidiņām.

Sastāvdaļas:

400g biezpiena

100g sviesta

3 olas

1/2 glāze cukura

Nedaudz vaniļcukura

Nepilna glāze miltu

Nepilna glāze kokosriekstu skaidiņu

Pagatavošana:

Izkausē sviestu. 

Sakuļ olas ar cukuru un vaniļcukuru. Pamazām pievieno miltus, kokosriekstu skaidiņas, biezpienu. Pievieno izkausētu sviestu. Kārtīgi samaisa, lai nav kunkuļi.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādu temperatūrai.

Uz pannas izklāj cepampapīru, uz tās ar deserta karotes palīdzību kārto plācenīšus.

Cep +/- 25minūtes, atdzesē un pasniedz ar siltu tēju.

Lai labi garšo!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Inleila 7. oktobris 2015 08:58

Vajadzēs pamēģināt ar kokoskaidinam. Sen nav cepti biezpiena plācenīši:)

Linduchy 7. oktobris 2015 08:15 LosOjosVerdes

Par saldu nav. Tāpēc jau tie ir biezpiena-kokosriekstu plācenīši. Bet principā jau vari likt mazāk, pēc saviem ieskatiem :)

LosOjosVerdes 7. oktobris 2015 06:57

Skaidiņu:)

LosOjosVerdes 7. oktobris 2015 06:57

Tiešām tik dsudz kokosriekstu skaiņu? Nav par saldu?