Biezpiena plācenīši ar kokosriekstu skaidiņām
1696
Vēsam rudens vakaram piestāv silta tēja un kāds gardumiņš, vai ne? Un biezpiens ir gandrīz neatņemama rudens ēdienkartes sastāvdaļa. Tad nu manā virtuvē tapa biezpiena plācenīši ar kokosriekstu skaidiņām.
Sastāvdaļas:
400g biezpiena
100g sviesta
3 olas
1/2 glāze cukura
Nedaudz vaniļcukura
Nepilna glāze miltu
Nepilna glāze kokosriekstu skaidiņu
Pagatavošana:
Izkausē sviestu.
Sakuļ olas ar cukuru un vaniļcukuru. Pamazām pievieno miltus, kokosriekstu skaidiņas, biezpienu. Pievieno izkausētu sviestu. Kārtīgi samaisa, lai nav kunkuļi.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
Uz pannas izklāj cepampapīru, uz tās ar deserta karotes palīdzību kārto plācenīšus.
Cep +/- 25minūtes, atdzesē un pasniedz ar siltu tēju.
Lai labi garšo!
Vajadzēs pamēģināt ar kokoskaidinam. Sen nav cepti biezpiena plācenīši
Par saldu nav. Tāpēc jau tie ir biezpiena-kokosriekstu plācenīši. Bet principā jau vari likt mazāk, pēc saviem ieskatiem
Skaidiņu
Tiešām tik dsudz kokosriekstu skaiņu? Nav par saldu?