Bezgrēka Lieldienu našķis Hiperkeri gaumē

hiperkeri
hiperkeri 26. marts 2016 10:44
1830
Veidojam pamatu- 2 tases auzu pārslu (parasto) samaisām ar vienu bundžiņu ar zemesriekstu sviestu (visu laiku pirku Rimi Crunchy - ar zemesriekstu gabaliņiem,bet notestējām Nutego (otrs iepakojums,kuru parasti Rimi pārdod) kraukšķīgo variantu,kur iekšā ir tikai zemesrieksti,zemesriekstu eļļa,jūras sāls un cukurs- un šis liekas pilnīgāks un garšīgāks,maksā zem 3 eiro tāda bundžiņa. Un iepakojums arī dabai draudzīgāks- stikla un metāla burka,var izmantot vēl daudz citu reižu :) Jā,un garšiņai vēl pievienoju Muskavado cukuru(tik tāpēc,ka šis ir mazāk pārstrādātais cukurs,kuru veikalā varēja atrast.Un īpatnējā garša dod lielu bonusu-smaržo gandrīz kā rupjmaize)
tad šo masu izlieku uz plāts uz cepampapīra,nolīdzinu,lai viss labāk turētos kopā un uz pusstundu lieku ledusskapī,lai savelkās kopā
Tālāk tikai izvēlamies piedevas(jā,redz,kur mans cukurs-variet aplūkot. tālākajos soļos es viņu neizmantoju) šī šokolāde manā diētā ir pārbaudīta- kvalitatīvākā (jā,diemžēl,pat Laimu apsteidza) un tīrākā šokolāde.maksā ap 3 eiro,bet daudzums arī ir lielāks kā citām. Un pa virsu izmantošu lieliskās NelleUlla auksti žāvētās ogas un augļus(kas ir vīģe??)
Tālāk izkausēju pusšokolādi krāsnī( termoizturīgā bļodiņā),līdz ir lejama konsistence:)
lejam virsū,akurāti apstrādājam našķa maliņas un panašķējamies ar šo paranormālo jaukumu. un tad jau dekorējam ,ar ko vien vēlamies!
tā izskatās mans nodekorējums- kāds būs jūsējais? Tālāk iestumju ledusskapī atkal uz pusstundu ,lai šokoprieks sastingst un sagriežu man tīkamos gabaliņos. Var jau arī ar cepumformiņām visādus priekus izspiest,esmu konservatīva un pārāk neiespriengstu uz visādām ņemšanām,man garšo tāpat:)
un -ta-dā!!!!! Labu apetīti:)

Sveikas, dāmas! 

Te nu našķis no manām mājām uz jūsējām - pagatavojams ļoti ātri, ļoti sātīgs un bagātīgs našķis. 

Man garšo, manam līgavainim garšo, draugiem arī garšo, tikai manai mammai negaršo, jo viņai garšo viss ļoti salds. Šajā desertā spēlējas rūgtais ar sāļo, saldo un skābo, manai buķetei liekas gana interesants, lai arī Jums ieteiktu :)

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Kerstyna 26. marts 2016 20:07

(Y)

hiperkeri 26. marts 2016 16:58 Marta Marta

es regulāri šitādus ņemu līdzi uz darbu- ņemu gan kārbiņā ,pa `pliko` neesmu mēģinājusi:D mazliet jūk,kad ēdu,bet man tā ar visu iet:D Ja gribi stingrāku, pie zemesriekstu sviesta vari piejaukt izkusušu kokosriekstu eļļu,jo saldējot tā riktīgi sacietē,tad tas rezultāts būs spēcīgais:D

Marta Marta 26. marts 2016 16:48

Super recepte :) noteikti izmēģināšu :) man garšo viss ar auzu pārslām (L) tas našķis gala rezultātā sanāk kā batoniņš? Var paņemt kaut kur līdzi, āra nejūk?

Ciao 26. marts 2016 13:19 hiperkeri

Tie ir augļi, paradīzes augļi ;) Ļoti gardi, ļoti dažādās garšās, jo šķirnes ir dažādas. Vidusjūras auglis, vērtīgs īpaši svaigā veidā ;) Noteikti, ja ir iespēja ēd svaigu,man kaltētie/žāvētie un ievārījumos gatavotie ne visai, pārāk saldi. Viņiem sezona sākas vasaras vidū siltajā zemēs ;)

hiperkeri 26. marts 2016 12:52 VIT@

iedomājies- jā! Tās,šķiet , ir ogas??
Vai varbūt tomēr ne.. kā tad tur ir?

Ciao 26. marts 2016 11:14

Vai par vīgēm tas bija reāls jautājums? :^)ROFL

Linduchy 26. marts 2016 10:56

Ņam, ņam :P (Y)