Bezglutēna šokolādes mafini

Autors: krizdole, 2014. gada 27. septembris, 19:18:53
Bezglutēna šokolādes mafini

Nesen  nopirku pavisam jauku bezglutēna atradumu- Vācu firmas ražoto kēksiņu maisījumu. Šie keksiņi ir ļoti viegli pagatavojumi un arī garšo patiešām ļoti labi, ne tā kā bezglutēna maize vai citi ēdieni, kas ir bez glutēna.

Gatavošanai nepieciešams:

20140927190942-54382.jpg

Kastītes komplektācijā ietilpst- miltu maisījuma paka, glazūras iepakojums un 12 mafinu formiņas.

1)      Sauso maisījumu ieber bļodā, pievieno 2 olas , 150 ml auksta ūdens un 40ml eļļas. Maisa līdz mīkla pēc konsistences kļūst tāda kā bildē. Tad atstāj 5 min mīklu „atpūsties” un pilda trauciņos. Tikmēr krāsni uzsilda uz 1800 un cep 30 min.

20140927191234-85423.jpg

2)      Kad mafini izcepti, nedaudz tos atdzesējam, tikmēr uzvāram tējkannā ūdeni ar to aplejam glazūru, lai tā izkūst.

20140927191356-52375.jpg

3)      Un pēdējā solī izgreznojam savus mafinus ar šokolādes glazūru un dekoriņiem, ja ir vēlme

20140927191527-92167.jpg

Šo mafinu gatavošana ir pavisam vienkārša. Tā teikt, ja ir slinkums ķēpāties, gatavojot, visas bezglutēna mīklas atsevišķi, tad šis maisījums lieti noderēs jebkurā saimniecībā.

Karīna

 

 

Blogo Sieviešu klubā un laimē jaunos Timotei šampūnus