Bekona un Briseles kāpostu salāti

Autors: Sieviešuklubs.lv, 2015. gada 20. novembris, 00:00:00
Bekona un Briseles kāpostu salāti

Sastāvdaļas:

Pagatavošana:

Uzcep bekonu, sadala gabaliņos.

Sakapā šalotes sīpolu. Izspiež citrona un apelsīna sulu, pārlej sīpoliem. Pievieno eļļu, lēnām maisot, līdz veidojas krēmīga mērcīte. Pievieno sāli un piparus. Ieliek ledusskapī līdz salātu pasniegšanas brīdim.

Kārtīgi notīra Briseles kāpostus un sagriež smalkās strēmelītēs.

Sablenderē mandeļriekstus.

Sajauc kopā 3/4 mandeļriekstu, sarīvēta siera, bekona un Briseles kāpostu, kārtīgi samaisa. 

Pirms pasniegšanas pārlej mērci un pārkaisa atlikušos mandeļriekstus, bekonu un sieru. Ja nepieciešams, pievieno pāris karotes olīveļļas.

Lai labi garšo!

*http://pinchofyum.com/bacon-and-brussel-sprout-salad#more-4289