Baltās šokolādes krēmzupa ar granātābola sēkliņām un kafijas sīrupu

karakedi
karakedi 21. decembris 2012 11:00
473
Deserts īstiem saldummīļiem, kuru, atbilstoši Ziemassvētku tematikai, katram ļauts izdekorēt pēc savas vēlmes, patikas un garšas izjutām!
  
Sastāvdaļas:
        šokolādes zupai: 100 g baltās šokolādes
                               150 ml piens
                               150 ml saldais krējums
                               20 g cukurs
                               3 olas dzeltenumi
                               1 ēd.k. brūnais rums
  
       kafijas sīrupam: 30 g cukurs
                              2 tējk. espresso pulveris
                              2 ēd.k. kafijas liķieris
  

   
Karstā ūdens peldē izkausē balto šokolādi.
  
  
Katliņā uzkarsē pienu kopā ar saldo krējumu un cukuru.
  
  
Saputo olu dzeltenumus, kurus pēc tam pievieno saldā krējuma masai. Visu karstā ūdens peldē karsē līdz masa kļūst pabieza un krēmīga. Pievieno izkausēto šokolādi un brūno rumu. Liek maliņā atdzesēties.
  
Pa to laiku uztaisa kafijas sīrupu. Cukuru kopā ar 50 ml ūdens silda līdz izveidojas sīrupam līdzīgs šķidrums. Espresso pulveri sajauc kopā ar kafijas liķieri un pievieno cukura sīrupam.
  
  
Zupu kaartiigi sablenderē līdz tā veidojas krēmīga, gaisīga.
  
  
Dekorē ar pagatavoto kafijas sīrupu un granātābola sēkliņām!
  
  
Karakedi
  
Konkurss tapis sadarbībā ar
  

Par konkursa noteikumiem lasi šeit!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
heima 22. decembris 2012 10:27

o šis izklausās gana gards:)