Baltās šokolādes braunijs
357
Baltās šokolādes braunijs ar āboliem (8 pers., 45 min.)
Nepieciešams:
3 olas
30 g mandeļu miltu
90 g kviešu miltu
200 g baltās šokolādes
140 g sviesta
50 g brūnā cukura
40 g pekanriekstu
30 g pistāciju (var nedaudz sasmalcināt)
30 g kaltētu dzērveņu
7 g cepamā pulvera
1 tējk. vaniļas pastas
2 vidēji lieli nomizoti āboli
Pagatavošana:
Ābolus sagriez mazos kubiņos. Olas saputo ar cukuru. Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, pievieno olām, iemaisi miltus, cepamo pulveri, vaniļas pastu, ābolus, riekstus, dzērvenes. Lej iepriekš sagatavotā formā un cep 30 minūtes 175 grādos.