Baklažānu - maltās gaļas sacepums

veesma
veesma 23. oktobris 2011 00:00
801

Pēdējā laikā esam iecienījuši baklažānus, tad nu padalīšos ar kādu garšīgu sacepumu, kur tiek izmantoti baklažāni.

Sacepumam nepieciešams:

- 1 liels vai 2 nelieli baklažāni

- 500 g maltas gaļas

- 3 tomāti

- 2 sīpoli

- 4 ķiploku daiviņas

- 200 g majonēzes

- sāls, pipari, zaļumi

 

Baklažāni, tomāti, sīpoli tiek sagriezti ripiņās.

 

Maltā gaļa tiek apcepta un pievienots sāls un pipari.

Baklažāni arī tiek apcepti zeltaini.

Karstumizturīgā veidnē liek kārtām gaļu, tad baklažānus, tiem virsū sīpolus un tomātu ripas. Virsū uzkaisa zaļumus un smalki sagrieztus ķiplokus.

Tad atkal gaļu, baklažānus, sīpolus, tomātus un virsū zaļumus un ķiplokus.

Kārtojumu pārlejam ar majonēzi. 

Liekam cepties uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 35 minūtes.

Sacepums gatavs.

Labu apetīti!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies