Aukstā zupa- citā izpildījumā

Lana24
Lana24 28. augusts 2013 20:29
2851

 

Aukstā zupa, karstam vasaras pusdienlaikam.

Nepieciešams:

1.)    800 ml kefīra;

2.)    3 gurķi- vidēja lieluma;

3.)    diļļu saišķītis;

4.)    garšvielas- sāls, cukurs, maltie pipari;

5.)    250 g vārītu un izlobītu garneļu.

 

Darba gaita:

1.)    Gurķus nomizo, sarīvē skaidiņās, iemaisa sāli un uz 10 minūtēm noliek aukstumā.20130828202818-51569.jpg

2.)    Pēc tam lieko sulu nolej, pielej kefīru, iemaisa sasmalcinātās dilles.

3.)    Pirms pasniegšanas pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus un garneles.20130828202908-52961.jpg

Personīgi man garšo šī zupa, ja tajā ir iekšā daudz garneļu.20130828202943-36642.jpg

 

Labu apetīti!

 

Recepšu konkurss: Sievišķīgās pusdienas

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Linduchy 29. augusts 2013 07:53 Lana24

(Y)

Lana24 29. augusts 2013 00:31 Linduchy

Nē mazliet savādāka, tur iet klāt žāvētā vista, avokādo, tomāti:) Bet tā Taizemiešu zupa ar garda....

Linduchy 28. augusts 2013 23:41 Lana24

Taizemiešu aso zupiņu ar kokosa pienu un garnelēm? Tā man ar labi garšo :)

Lana24 28. augusts 2013 22:33 Linduchy

Ar avakado es taisu savādāka veida auksto zupu, kurai klāt vēl lieku kokosa pienu.

Linduchy 28. augusts 2013 22:05

Ir ēsts līdzīgs variants, tik tur nāca klāt vēl avokado - garšīgi :) (Y)