Aukstā skābeņu zupa III

pece
pece 11. jūnijs 2010 11:06
1528

Zupas pagatavošanai ir vajadzīgs:

 

4 vārīti palieli kartupeļi

3 vārītas olas

4 nelieli svaigi gurķi

liela sauja skābeņu

mazliet saļumu t.sk, diļļu

1 l kefīra

300 ml ūdens

provansas garšvielu maisījums bez sāls (var izmantot salātu garšvielas)

Sāls

 

 

Skābenes rūpīgi nomazgā un sasgriež, pārlej ar ūdeni un vāra 5 minūtes, pēc tam atdzesē.

 

Sasmalcina pārējās sastāvdaļas. Pievieno skābenes ar visu ūdeni. VIsu rūpīgi izmaisa un ļauj zupai nogatavoties kādu stundu.

 

Labu apetīti!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
danija 11. jūnijs 2010 22:50

Mamma bija izvārījusi skābeņu zupu, teicu ja tev būtu aukstā skābeņu zupa es noteikti ēstu, jo šodien tik karsts bija, ka neko karstu negribējās, tad nu atveru SK un viena tāda recepte priekšā, būs jāiesaka mammai.

sandrulish 11. jūnijs 2010 17:47

Mmmm, gardi gan...:P:P:P

amelie 11. jūnijs 2010 12:34

Tas ir garšīgi! Es pati arī līdzko parādijās pirmās skābenes tādu gatavoju savai ģimenei. Pat mazā meitiņa ēda gardu muti:)