Ātrie, gardie kabači

chika
chika 8. augusts 2015 20:57
1171

Beidzot! Tā tad visas sastāvdaļas liekam katrs pēc sava acu mēra, cik nu gribam ēst!

Vajag: kabači, sīpoli, dilles, sviests, sāls, pipari, milti, ūdens. 

Gatavo: kabačus nomizo, kam vajag izņem cietās sēklas, kam ne tiem atstāj, sagriež nelielos kubiņos un liek cepties uz pannas sviestā, var arī eļļā. Cep nedaudz brūnus, tad kubiņos sagriež un apcep brūnus sīpolus un visu liek katliņā sautēties ar nelielu ūdens daudzumu līdz kabači ir mīksti un jūk ārā. Tad pievieno dilles tik daudz cik tīk, var nelikt vispār, var likt citas garšvielas. Pievieno sāli un piparus pēc garšas cik asu grib. Tad ar miltiem nedaudz uztumē, lai kļūst biezāks kā sautējums un gatavs! 

Var ēst gan siltu, gan aukstu, es pievienoju nedaudz krējumu un ēdu vienu pašu, bet droši var ēst klāt kartupeļus vai citus sautētus dārzeņus. 

P.s. vai var glabāt ziemai nezinu, kad taisīšu nākamo reiz, tad eksperimentēšu un mēģināšu kādu burciņu likt glabāties. 

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Emmy 10. augusts 2015 17:24 VIT@

Izskatās kā tapešu līme :$:X

Ciao 9. augusts 2015 12:33

Tu neņem ļaunā, bet apetelīgi tas neizskatās.

Es Tev ieteiktu kabaci kubiciņos apcept olīveļļā kopā ar ķiploku, sāli, pipariem. Tad turpat pannā vai katliņā pievienojot dilles sablenderē (dilles jāliek beigās, lai krāsas košāka krāsa), pievieno ja gribi vēl olīveļļu, vai ja nepatīk tad nedaudz saldo krējumu. Un gatavs. Pasniedz ar grauzdētu maizi, kas apsmērēt ar ķiploku vai zaļumu sviestu. būs jamm.

VesmaSk 9. augusts 2015 12:09

domāju, ka ar miltiem neglabāsies, bet bez var mēģināt.