Aromātiskas brokastu pankūkas ar kanēli

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 4. aprīlis 2019 10:20
434

Porciju skaits – 4 

Jūs taču zināt tās kārdinošās, krāsnī ceptās kanēļmaizītes… Šis ir kaut kas tikpat labs jūsu garšīgākajiem brokastu rītiem. Kanēļa un cukura pildījums, kas paslēpies pankūkā, piešķirs rītiem pavisam citas nokrāsas.

Sastāvdaļas

Pildījums

60 g sviests

90 ml cukurs

1 tējk. Santa Maria Kanēlis, malts

Pankūkas

110 g milti

2 tējk. Santa Maria Cepamais pulveris

0.5 tējk. sāls

240 ml piens

1 gab. ola

1 ēd.k. augu eļļa

  1. Pagatavo kanēļa pildījumu. Bļodiņā samaisa izkausētu sviestu, cukuru un kanēli. Visu liek konditorejas maisā. 
  2. Bļodā sajauc pankūku mīklu – miltus, cepamo pulveri un sāli, tad pievieno pienu, eļļu un sakultu olu. Samaisa mīklu. 
  3. Cep pankūkas. Uz mazas vai vidēji mazas uguns pannā lej eļļu, uzkarsē, pannā lej mīklu. Mīklā iespiež kanēļa pildījuma virpulīti, un, kad parādās burbulīši, met pankūku uz otru pusi. No otras puses cep aptuveni 15–20 sekundes, lai kanēļa pildījums neiztek ārā. 
  4. Ņem nost pankūku, notīra pannu, ieeļļo un cep nākamo. 
  5. Pankūkas pasniedz ar kļavu sīrupu vai medu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Nymph 4. aprīlis 2019 13:43

Ooooo, šī recepte izklausās nelegāli laba!!! Man kā kanēļa absolūtai fanei - šis ir noteikti jāiekļauj izmēgināmo recepšu sarakstā! :)