Ar šampinjoniem un rīsiem pildīti kāpostu tīteņi
Konkursā nepiedalos, bet padalīšos ar savu jūnija garduma recepti ;)
Sastāvdaļas:
8 lielas kāpostlapas
125g rīsu
300-400g svaigu šampinjonu
1 liels vai 2 nelieli sīpoli
1/2 glāze piena
2 ēdamkarotes tomātu mērces
1 tējkarote miltu
eļļa cepšanai
ūdens
sāls, pipari
lociņi tīteņu pārsiešanai
Pagatavošana:
Rīsus novāra ūdenī (rīsu vārīšanas pamācība ir uz katras paciņas). Pēc garšas pievieno sāli.
Kāpostlapas dažas minūtes patur verdošā ūdenī.
Sagriež 2/3 sēņu, sasmalcina 1/2 sīpola - apcep un pasautē uz pannas. Pievieno tomātu mērci un garšvielas. Sajauc kopā ar rīsiem.
Masas piciņas liek uz izklātām kāpostu lapām, satin, pārsien ar lociņiem un liek cepties uz pannas uzkrasētā eļļā. Apcep tīteņus no visām pusēm.
Uz pannas apcep atlikušās sēnes un sīpolu, iemaisa miltus, pārlej ar 1/2 glāzi ūdens un uzvāra. Kad uzvārījies sēņu buljons, pievieno pienu - dažas minūtes pavāra.
Apceptos tīteņus saliek katliņā, pārlej ar mērci un sautē 5-10minūtes.
Lai labi garšo!
Bilde: http://www.kentlikadin.com/gribe-karsi-kalkan-gorevi-yapan-sebze-ve-meyveler.html#prettyPhoto
LIDA STRONG KAPSULAS SVARA SAMAZINĀŠANAI.
2.4.9.3.3.7.3.2.
ak, Pinterest....es klusēju


esmu pinterest fans, man gandrīz visas ēdienu bildes iesēžas kādā atmiņas diskā
Izskatās, ka tā ir Google ceļojošā bilde, jo es ņēmu no citas vietnes, bet ok
jap, redzu... bet uzliec atsauci labāk, viņi var pieprasīt izdzēst
http://cabbage-cabbagerecipes.com/
Bilde gan nav manis fočēta
Bet izskatās identiski 
ļoti skaisti pasniegts
Tā bija manā virtuves recepšu kladē...atceļojusi nezinu, no kurienes, bet izmēģināta un atzīta par labu esam

Oooo tas ir kas jauns, Tava recepte?