Ar kvinoju un tomātiem pildītas paprikas

Sieviešuklubs.lv
Sieviešuklubs.lv 12. novembris 2018 09:56
273

SASTĀVDAĻAS

  • 3 sarkanās paprikas, pārgrieztas uz pusēm
  • 3 ķiploka daiviņas, sarīvētas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • Oregano (ieteicams svaigs, 3 zariņi)
  • Sāls un pipari
  • 1 glāze kvinojas
  • 2 ēdamkarotes balzamiko etiķa
  • 1/2 tase kalamata olīvu
  • 2 peperoni pipari, sasmalcinātu
  • 2 ēdamkarotes grauzdētu, sasmalcinātu ciedru riekstu
  • 1/2 tase sagriezta fetas siera
Tomātiem bazilika-citronu mērcē:
  • 1 glāze svaiga bazilika, sasmalcināta
  • 1 glāze ķiršu tomātu, sagriezti uz pusēm
  • 1/4 tase olīveļļas
  • sasmalcinātas sarkano piparu pārslas
  • 1 citrona miziņa
  • sāls
PAGATAVOŠANA

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 C grādiem.

Cepšanas traukā saliec paprikas pusītes, apsmērē ar olīveļļu, ķiplokiem, sāli un pipariem. Pievieno oregano. Liec cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes.

Tikmēr pagatavo kvinoju, ievērojot uz iepakojuma norādīto pagatavošanas veidu.

Kad kvinoja ir gatava, pievieno balzamiko etiķi, olīvas, peperoni piparus, ciedru riekstus un feta sieru.

Atsevišķā bļodiņā saliec tomātu pusītes, pievieno baziliku, olīveļļu, sarkano piparu pārslas, citrona miziņu un sāli. Samaisi.

Izceptajās paprikas laiviņās saliec kvinoju un pievieno tomātus ar bazilika-citronu mērci.

Izbaudi!

Receptes avots: www.halfbakedharvest.com

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies