Apelsīnu-rabarberu kūka

Autors: Linduchy, 2018. gada 19. februāris, 09:47:39
Apelsīnu-rabarberu kūka

Viegli pagatavojama kūka “Vitamīnu trieciendeva” – ar apelsīniem un rabarberiem. Bez cukura – saldums, pateicoties Sukrin dabīgajam saldinātājam, kas nepalielina cukura līmeni asinīs. Bez glutēna, jo satur mandeļu miltus.

Sastāvdaļas:

20180219094710-47892.jpg

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 C grādiem.

Sukrin kūkas maisījumam pievieno 4 olas, 100 ml eļļas un 200 ml ūdens. Visu kārtīgi samaisi, lai nav kunkuļu mīklā.

Mīklu ielej kūkas formā (22-24 cm).

Nomazgā un nomizo apelsīnu, sagriez to nelielos gabaliņos. Mīklai pa virsu uzber apelsīna gabaliņus un rabarberus vienmērīgā kārtā.

Kūku cep 30 minūtes.

Ātri, vienkārši un veselīgi!