Ābolu drumstalkūka

Marta Marta
Marta Marta 29. septembris 2015 15:21
2828
Ābolus nomizo, zagriež, un liek ietaukotā cepamajā veidnē.
Tā kā man ir skābi āboli, un iepējams vēl ne līdz galam gatavi, es uzkaisīju arī nedaudz cukuru.
Iepriekš sagatavotās drumstalas pārkaisa āboliem. Un cep 180 grādos 30-40 min. Kūku pasniedz kopā ar vaniļas mērci

Tā kā man ir daudz ābolu šogad, top dažādas ābolkūkas :)

4-6 saldskābi āboli pamatam, 

drumstalām:

100gr auzu pārslas,

60gb miltu 

100gr cukurs

130gr sviests

* Auzu pārslas sajauc ar miltiem un cukuru, sarīvē uz rīves aukstu sviestu, un kārtīgi saspaida visu, līdz veidojas drumstalas. ( pašu drumstalu attēla diemžēl nebūs, jo izrādījās nepārāk fotogēniskas)

** Visi attēli  no personīgā arhīva

Konkurss - Rudens Sieviešu Klubā


20151008140647-14371.jpg

Zvaigzne ABC moto ir: “Labas grāmatas – gudrāki lasītāji!”.


Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Linduchy 29. septembris 2015 16:02 Marta Marta

Izlabots ;)
Paldies par recepti :)

Marta Marta 29. septembris 2015 15:39

Visām bildēm gan bija jābūt vertikāli, lai var saprast ka tā ir sirds forma :D Bet nezināmu iemeslu dēļ, visas ir sagriezušās :D
P.S aizmirsu pierakstīt, ka kūku pasniedz kopā ar vaniļas mērci :)