"Nu ļoti ātrā banānkūka"

Kerstyna
Kerstyna 7. septembris 2013 08:21
3565

Ir sestdienas rīts, visi vēl guļ, tikai Tu jau nomodā. Gribās iepriecināt savējos?  Tas neprasīs daudz laika, kādu pusstundu, varbūt. 

 Ko Tev vajadzēs?

Kad gribās kādu iepriecināt....:) ... Tad jāņem trīs nu ļoti gatavi banāni, viena ola, viena glāze cukura , divas glāzes miltu un nedaudz kaut kādas taukvielas, es pielēju pāris karotes olīveļļas, bet var likt sviestu, cepamo margarīnu, vai neko un apmēram divas tējkarotes cepama pulvera. Banānus saspaida, sajauc ar olu, cukuru, taukvielu, miltiem un cepamo pulveri, lieku cepeškrāsnī 220 grādos, kamēr virsa brūna, tad pārlēju ar glazūru no šokolādes krēma un kakao pulvera. 
Labi iet kopā ar saldējumu un rūgtu kafiju.

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Kipija 13. septembris 2013 17:19

Paldies! Ļoti noderīgi, ņemot vērā, ka mūsdienu cilvēkam ir ļoti maz laika, ko veltīt gatavošanai. Apzinoties mājās gatavota ēdiena nozīmību, šeit iespējams piedalīties aptaujā, kuras mērķis - izprast cilvēku mājās gatavošanas ieradumus. http://ej.uz/y5y7

Kerstyna 7. septembris 2013 10:15 DIO

Glāze - kāda nu ir, galvenais visu ņemt ar vienu glāzi, man tā bija parastā "graņonka".
Nē, dikti salda nesanāk, bet cukuru var arī mazāk. Man bija divas desertkarotes olīveļļas. Kūkas forma? Drusku lielāka par A4 papīra formātu. Glazūra, nezinu vai tā ir glazūra, bet pārliet varēja , tur es ūdens peldē izkausēju uz maizītēm smērējamo šokolādes krēmu ( kaut kā neviens neēda, bet ārā mest žēl), kaut kur apmēram pusbundžiņa, klāt ēdamkaroti neskvika, drusku ūdens un mazu šļuku eļļas, visu kārtīgi izmaisa un uzsmērē karstai banānkūkai. Vēl var vienkārši izkausēt šokolādi un pārliet, var saputot putukrējumu un pārlikt. Es vienmēr improviozēju, par precīziem mēriem īpaši neiespringstu.

VIT@ 7. septembris 2013 10:00

OO, man patīk, noteikti izmēģināšu, tikai cik ml glāzē? Vai kūka sanāk ļoti salda? cik ir pāris karotes olīveļļas, vai ēdamkarotes? Cik liela forma ir kūkai? Un visbeidzot glazūras recepti lūdzu :D Daudz jautājumu, zinu :