Pļāpa:)

hiperkeri
hiperkeri 2. maijs 2013 11:39
653

Labrīt šajā burvīgajā dienā,dāmas!

Priecīgi vēji pūš šo dienu:)

Bet.Vai kāda no Jums zina,kā tas ir-uzraksti 3/4 loga un tad viss izdzēšas?? Man tā vakar bija jau 2.reizi.Es acīmredzot vēl īsti neesmu pieradinājusi savu portatīvo Brīnumdari..Viņš dumpojas.Pareizāk sakot,tomēr mana koordinācija vairāk,jo vienkārši nevaru neatbalstīt savas delnas uz kompja pamatnes un tad arī sākas visādas LIETAS:D

Šis ir viens no maniem TIEM blogiem,kas ir par `visu un neko`,respektīvi,tikai izpaužu savu prieku un dalos tajā ar pasauli.

Un šoreiz man ir liels prieks,jo,pa dam,pa dam-es esmu sākusi atkal patstāvīgi gatavot īstu ēdienu:) (spiedzieni un jēēēēij!:))

jā,bez neviena palīdzības un iejaukšanās.Tā laikam ir sakritība,jo pašlaik mēs dzīvoklim taisam remontu,tātad visas brīvās rokas pašlaik ir pie sienām,kaut ko gruntējot,līmējot,griežot,mērot un visu no tā izrietošā.

Tātad-kas man tapa??

Iemēģināju veiksmi sen izvērstās disciplīnās-sautējumi/kārtojumi un kūkas:)

Sautējuma disciplīna-noteikti ar gaļu(un daudz!),bet,lai to visu padarītu sagremojumu,maksimāli tiek klāt likti dārzeņi,un šoreiz gods tika arī zirnīšiem:)

Bilde studijā!:) klāt arī pāris ar kājām(jebšu,Mr.Lieliskā teiciens`eat it not tweet it`šeit bija īsti vietā,jo neviens no mums nevarēja sagaidīt,kad to varēs dabūt iekšā:) ) 

Šī jau vēl ir tikai pusstadija.Tam visam virsū vēl kārtīga čupa ar sieru,paciņa saldā krējuma,ietinam folijā,krāsnī iekšā uz 20 minūtēm un tad noņemam foliju ar `cheesy blasters`(daži nenormāli garšīgi siera radziņi,kas ir piecepušies klāt pie folijas,un ir labākais apetaizeris pirms visa šī ēdiena),pacepinam terīni vēl 10 minūtes un tad jau viss ir nom nom nomm....

un otrajā mums bija tiramisū.Pareizāk sakot,vēl arvien,jo,uztaisot lielo tiramisūkūku(ar zemenēm,kuras no spānijas vestas,taču,laikam par lielu laimi,tomēr patiešām smaržo un garšo pēc tā,kas ir nosaukumā rakstīts! Manas pirmās zemenes šogad:)),sapratu,ka pietiek vēl vairākām mazām izvirtībām,tā nu es sataisīju šādus beibītiramisū:)

no rīta pie brokastīm nomēģināti-tas ir tā kā bērnībā.Ja visas maizītes sagriež `vilcieniņos`,tad tādas ēst ir daudz garšīgāk. Vēl viens paradokss no manas ikdienas,kas to visu padara vēl jautrāku.Ņemot vērā,cik ļoti man patika cept un taisīt kūkas pirms tam,izdomāju,ka revanšēšos un turpmāk turēšos formā un,kad būs kāds izbraukums zaļumos,šādi podiņi ar ņammām būs jāņem līdzi.

Un tagad-laiks tapetēm!!:)

Visām jauku dienu:)

 

Raksti savu blogu sieviešu klubā arī tu...

 

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
hiperkeri 2. maijs 2013 22:22

:D

smukaa 2. maijs 2013 16:27

Nē,no tik trakiem salikumiem es atteikšos :D

hiperkeri 2. maijs 2013 14:37

Tev jābrauc ciemos:D
Atceros,ka bijām tikuši pat līdz pelmeņu sacepumam:D:D:D:D

smukaa 2. maijs 2013 14:12

Dievinu sautējumus jebkur un jebkādos veidos :P

Rebeka 2. maijs 2013 14:06

Man gan sen nav gadījies ko izdzēst pthu pthu pthu... Visu rakstu wordā un tikai tad pārkopēju SK, un rakstot arī pa vidam ik pa laikam spiežu "save" podziņu :)

hiperkeri 2. maijs 2013 13:59

KĀ ES TEVI SAPROTU!!!!!!!

Noelle 2. maijs 2013 13:52

O, jā, man ir zināma tā sajūta, kas pārņem, kad ir uzrakstīt blogs un tad viņš izdzēšas - tā man nesen bija, kad rakstīju par savu braucienu uz Druskininkai. Kā redzams - tā arī blogu neuzrakstīju, jo biju jau to finalizējusi, kad vienas kļūdainas pirkstu + taustiņu kombinācijas rezultātā tas bija izčibējis uz neatgriešanos. :) Otrreiz nebija spēka vairs to visu "atgremot" :)