Panna. Panna! Panna?

Autors: pece, 2012. gada 15. novembris, 00:00:30
Panna. Panna! Panna?

Savā laikā man pannas ir kalpojušas godam un gadiem, bet pēdējās izbeidzas gada līdz divu gadu laikā. Laikam vairs nemāku cept un šmorēt vai varbūt tomēr vaina nav tikai manī?!

Panna ar teflona pārklājumu man kalpoja pāris gadus. Ražotājs Tefal. Sāka lobīties nost pārklājums un nācās izmest. Šobrīd īsti nezinu vai vēlos pannu ar teflona pārklājumu, jo šobrīd ap to ir pārlieku daudz diskusiju.

Apmēram pirms gada nopirku Bergoff pannu ar keramisko pārklājumu. Kaut kādā IKI akcijā. Šobrīd panna ir sākusi raut klāt cepšanas gaitā cepamos produktus. Uz aci nekādus skrāpējumus neredzu, it kā kopta pēc instrukcijas. It kā labas firmas. Varbūt mums vienkārši karmiska nesaderība?

Esmu daudz laba lasījusi un dzirdējusi par Zepter un Eastcon pannām, bet mans budžets to šobrīd nevar atļauties, tāpēc nāksies lūkot pēc cita risinājuma.

Griežos pie Jums pēc padoma – kur un kādu pannu labāk iegādāt? Varbūt jums ir laba pieredze ar čuguna pannu? Vai varbūt kādu citu?

Pece