Vēsma jūnijā ēd. Pirmā epizode. Avokado uznāciens.

VesmaSk
VesmaSk 12. jūnijs 2015 10:15
1166
Vieglajam pirmsmaltītes starterītim Jums vajadzēs: Avokado Citronu Garšvielas pēc Jūsu izvēles. Man šoreiz ir Provanses zāles, Pesto garšviela un piparu maisījums. Šķipsniņa sāls (bet ļoti maza šķipsniņa).
Avokado nomizojam un sagriežam šķēlēs. Avokado šķēles apslakām ar citrona sulu (gan skābumam, gan lai nemelnē), pārkaisām pāri garšvielas (nejaucam kopā, bet izvēlamies vienas) un šķipsniņu sāls. Vienkārša, bet ļoti garda un eleganta uzkoda pirms pamatēdiena. Gardēži šo novērtēs.

Vasarā gribas kaut ko svaigu un vieglu, tādēļ ar to arī sāksim - ar vieglu uzkodu pirms pusdienām. Šoreiz - avokado starterītis, pavisam viegli uztaisāms un noderīgs tad, kad līdz pusdienām kāds laiciņš vēl atlicis, bet vēders prasa kaut ko garšīgu.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Cerīte 12. jūnijs 2015 17:41

Laba ,bet to sāli nevajag.Pamēģini ar citronpipariem.

Linduchy 12. jūnijs 2015 10:31

(Y)(Y)(Y)