Vēsma jūnijā ēd. Nobeigums. Karsts, auksts, salds.

VesmaSk
VesmaSk 14. jūnijs 2015 16:34
1838
Viss ģeniālais (un arī garšīgais) ir vienkāršs, tādēļ ņemam: ķiršu kompotu, saldējumu (vislabāk - vaniļas plombīru), kartupeļu cieti.
Ķiršu kompotu lejam katliņā un liekam uz uguns, vien dažas karotes šķidruma atlejam atsevišķi krūzītē, tas būs vajadzīgs, lai atjauktu cieti.
Atstātajā šķidrumā iemaisām karoti kartupeļu cietes un lejam klāt uzkarsētajam kompotam.
Re, kāds smuks ķīselītis saveidojās - ne par biezu, ne par plānu.
Karsto masu lejam smukā saldēdiena traukā un...
.... karstajam ķīselim pa virsu liekam nedaudz atlaidinātu vaniļas saldējumu. Mmmmm... Kas par gardumu!

Kas gan tā par maltīti, ja nobeigumā nav saldais? Savus jūnija gardumus papildinu ar vēl vienu - saldo ēdienu, kas ir pavisam elementārs, bet ļoti neparasts un garšīgs.

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Kerstyna 14. jūnijs 2015 20:11

(Y) Viegli, ātri, garšīgi!

Linduchy 14. jūnijs 2015 18:10

:P (Y)

Nikte 14. jūnijs 2015 17:22

Njammmm...:P