Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Džobs arī mani aizķēris prātā, bet laikam tāpēc, ka šī grāmata tika ļoti slavināta un ir viena no pirktākajām... Bet vai viņa man aizrautu, tas vēl ir labs jautājums. Varbūt kādreiz, ja būs bibliotēkā, paņemšu.
Kad piemini par galma notikumiem, tad jā, senāk tika tādas lasītas. Atceros, kad bija viens romāns trijās daļās... Tikai nosaukumu neatminu... Bet par kara laiku, politiku gan kaut kā neaizrauj. Bet, ja lasu šāda tipa romānus, tad tiešam tai jābūt baudāmai, arī drukai jābūt baudāmai. Ļoti nepatīk maza druka. Tāda kāda tā parasti ir senāk izdotajās grāmatās. Bet kā saki, līdz tādām grāmatām jānonāk Šobrīd man ir panesuyšies vieglie romāni un aizķēra arī latviešu darbi - Noras Ikstenas Dzīves priecīgais vakara ēdiens. Ar dizainu vien jau aizķēra. Tajā ir stāsti un receptes no dažādiem latviešu personībām. Un otra, kas aizķera ir Laimas Kotas " Mana turku kafija", kurā pati Laima stāsta par dzīvi Turcijā papildinot ar fotogrāfijām. Domāju, ka grāmatas aizraus un bū to vērtas, lai uzrakstītu blogu
Kurējo Tu domā? Kristīne Lavransa meita vai Liekulības Tirgus? Man Džobsa grāmatu neceļas roka lasīt, gribas, bet ir tik daudz grāmatu, ko gribas izlasīt, par viņu šogad arī iznāk filma, tāpat kā par princesi Diānu.
Pievienoju Dio minēto grāmatu savam "izlasāmo grāmatu sarakstam" Kamēr atradu anotāciju.... vairāk par filmu atrodama informācija. Mana meita gan tagad lasa Apple dibinātāja Džobsa biogrāfiju - briesmīgi bieza grāmata! Tomēr man ar gribētos to pat izlasīt. Jāsaka, ka biju ļoooti pārsteigta par meitas izvēli. Tomēs pozitīvi pārsteigta
o nē, tik traki nav Man patīk arī vienkāršas grāmatas, taču tieši tagad šī grāmata ir iesākta. Turklāt vēsturiskie romāni ir interesanti, tur gluži nav tīra vēsture, bet teiksim stāsts notiek kādā laika posmā , piemēram pēdējā Britānijas karaļa un intrigas ko dara galms, galma dzīve un sadzīve ārpus pils sienām, tā ir tā būtība. Man ļoti patika arī Kristīne Lavransa meita, ļoti laba, arī mazliet vēsturiska gramata, ļoti tuvas paražas latviešiem par seniem laikiem, lauku mājām, muižniekiem utt, ārkārtīgi interesanti. Tas ir tas vēsturiskais, vēl jau protams ar politiku siastīti jautājumi, karš, bet varbūt jānogaida kāds brīdis, katrai tādai grāmatai ir jāsagaida savs brīdis
Jaaa...laikam jau izvēle nepārsteidz No Tevis daudz ko var mācīties, ja grib kļūt par inteliģentu cilvēku Man vēsture kaut kā atgrūž. Vai tāpēc, ka vecās grāmatās ir ar sīko druku vai tiešām pati vēsture nevilina. Tādas grāmatas man jāpieradina pie sevis
Oj, es gan sasmēlos bibliotēkas grāmatas un nu vieglu romāniņu lasu. Izbaudu pat lasīšnas prieku laukā piemājas zālītē. Ietērpjos kleitā, apsienu lakatiņu ap galvu un vaļājos uz sedziņas lasot romāniņu un ik pa laikam suņam bumbu pametot Sajūtos bezmaz vai gaisīga, koķeta būtne Par ko, kāda žanra ir Tevis pieminētā grāmata?
tieši par grāmatām pieminot gaidu rudeni, tagad fiziski nav laika lasīt to ko gribu, ir jālasas mācību literatūra, jāmācās Bet tā man rindā stāv daudz grāmatu.. tā pati iesāktā Liekulības Tirgus....
Jā, par skābo ogu mērcēm ir lasīts vietējās receptēs
Vispār interesanti - mana mamma parakājās pa vecmammas grāmatām un atrada diezgan vecas grāmatas, kur arī bija viena pavārgrāmata, bet žēlumgals, ka pirmās lapas un vāki pazuduši un nevar noprecizēt kura gada grāmata bijusi, bet tā ļoti tāda senatnīga, jo lapas ir ļoti vecas. Starp grāmatām kā tādu svētumu paķēru Ed. Virzas " Straumēni" kurš izlaists 1938 gadā. Arī jau apdilusi, lapas novecojušas. T"ada gluži sentimentāla noskaņa. Šī grāmata man palikusi no skolas laikiem spilgtā atmiņā, jo teikumi tik sulīgi rakstīti. Būs interesanti pārlasīt Nu re, es jau aizgāju ne pa tēmu
Skatoties vai tāds ēdiens tiek pasniegts kā starteris pirms pamatēdiena vai otrās brokastis. Ja otrās brokastis, tad parasti kopā ar krekeriem un kādu cieto sieru. Ja kā starteris pirms pusdienās, tad vienkāši kā aprakstīji pikucītis ar ogu mērci
Tukrlāt Latvijā ir daudzas receptes, kur tiek izmantotas brūkleņu un dzērveņu mērces gaļām, tā kā arī paši latvieši ir gana lieli gardēži, protams receptes daudzas nāk no vāckungiem, taču tomēr...
Tā arī nodomāju - atliek paceļot un iepazīsti dažādo recepšu variācijas. Un par cik zināms, ka latvieši ceļo tagad uz nebēdu, tad receptes arī parādās dažādas, kā arī var sasmelties no dažādiem nelatviskajiem laikrakstiem un mājas lapām.
Gribēju gatavot pastēti ar ogu mērci, gala rezultātā nedabūju ne aknas, ne ogas Tagad ķeros klāt receptēm un kēksiem, tik nevaru saprast, vai man patiešām to vajaga
A lapu darba devējs apmaksā tikai sākot ar otro dienu un arī ne visu. Tātad, A lapas 1.diena - 0; 2. un 3.diena - ne mazāk kā 75% no vidējā; no 4.-10.dienai - ne mazāk kā 80% no vidējā. Pieļauju, ka jums ir koplīgumi, kur var noteikti citas % likmes.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Liekulības tirgus.
To Kristīni esmu laikam filmā redzējusi jau. Bet to tirgu it kā neatminu, lai gan arī jau pasena filma.
Džobs arī mani aizķēris prātā, bet laikam tāpēc, ka šī grāmata tika ļoti slavināta un ir viena no pirktākajām... Bet vai viņa man aizrautu, tas vēl ir labs jautājums. Varbūt kādreiz, ja būs bibliotēkā, paņemšu.
Kad piemini par galma notikumiem, tad jā, senāk tika tādas lasītas. Atceros, kad bija viens romāns trijās daļās... Tikai nosaukumu neatminu... Bet par kara laiku, politiku gan kaut kā neaizrauj. Bet, ja lasu šāda tipa romānus, tad tiešam tai jābūt baudāmai, arī drukai jābūt baudāmai. Ļoti nepatīk maza druka. Tāda kāda tā parasti ir senāk izdotajās grāmatās.
Šobrīd man ir panesuyšies vieglie romāni un aizķēra arī latviešu darbi - Noras Ikstenas Dzīves priecīgais vakara ēdiens. Ar dizainu vien jau aizķēra. Tajā ir stāsti un receptes no dažādiem latviešu personībām. Un otra, kas aizķera ir Laimas Kotas " Mana turku kafija", kurā pati Laima stāsta par dzīvi Turcijā papildinot ar fotogrāfijām. Domāju, ka grāmatas aizraus un bū to vērtas, lai uzrakstītu blogu 
Bet kā saki, līdz tādām grāmatām jānonāk
Kurējo Tu domā? Kristīne Lavransa meita vai Liekulības Tirgus? Man Džobsa grāmatu neceļas roka lasīt, gribas, bet ir tik daudz grāmatu, ko gribas izlasīt, par viņu šogad arī iznāk filma, tāpat kā par princesi Diānu.
Pievienoju Dio minēto grāmatu savam "izlasāmo grāmatu sarakstam"
Kamēr atradu anotāciju.... vairāk par filmu atrodama informācija.
Mana meita gan tagad lasa Apple dibinātāja Džobsa biogrāfiju - briesmīgi bieza grāmata! Tomēr man ar gribētos to pat izlasīt. Jāsaka, ka biju ļoooti pārsteigta par meitas izvēli. Tomēs pozitīvi pārsteigta
o nē, tik traki nav
Man patīk arī vienkāršas grāmatas, taču tieši tagad šī grāmata ir iesākta. Turklāt vēsturiskie romāni ir interesanti, tur gluži nav tīra vēsture, bet teiksim stāsts notiek kādā laika posmā , piemēram pēdējā Britānijas karaļa un intrigas ko dara galms, galma dzīve un sadzīve ārpus pils sienām, tā ir tā būtība. Man ļoti patika arī Kristīne Lavransa meita, ļoti laba, arī mazliet vēsturiska gramata, ļoti tuvas paražas latviešiem par seniem laikiem, lauku mājām, muižniekiem utt, ārkārtīgi interesanti. Tas ir tas vēsturiskais, vēl jau protams ar politiku siastīti jautājumi, karš, bet varbūt jānogaida kāds brīdis, katrai tādai grāmatai ir jāsagaida savs brīdis 
Jaaa...laikam jau izvēle nepārsteidz
No Tevis daudz ko var mācīties, ja grib kļūt par inteliģentu cilvēku

Man vēsture kaut kā atgrūž. Vai tāpēc, ka vecās grāmatās ir ar sīko druku vai tiešām pati vēsture nevilina. Tādas grāmatas man jāpieradina pie sevis
man patīk vēsturiskie romāni, ar tādu bagātīgu piegaršu, lordi bla bla bla... nu tā pa skaisto
Oj, es gan sasmēlos bibliotēkas grāmatas un nu vieglu romāniņu lasu. Izbaudu pat lasīšnas prieku laukā piemājas zālītē. Ietērpjos kleitā, apsienu lakatiņu ap galvu un vaļājos uz sedziņas lasot romāniņu un ik pa laikam suņam bumbu pametot
Sajūtos bezmaz vai gaisīga, koķeta būtne

Par ko, kāda žanra ir Tevis pieminētā grāmata?
tieši par grāmatām pieminot gaidu rudeni, tagad fiziski nav laika lasīt to ko gribu, ir jālasas mācību literatūra, jāmācās
Bet tā man rindā stāv daudz grāmatu.. tā pati iesāktā Liekulības Tirgus....
Nja, un man jau seriāls sācies tik ātri
Jā, par skābo ogu mērcēm ir lasīts vietējās receptēs
Vispār interesanti - mana mamma parakājās pa vecmammas grāmatām un atrada diezgan vecas grāmatas, kur arī bija viena pavārgrāmata, bet žēlumgals, ka pirmās lapas un vāki pazuduši un nevar noprecizēt kura gada grāmata bijusi, bet tā ļoti tāda senatnīga, jo lapas ir ļoti vecas. Starp grāmatām kā tādu svētumu paķēru Ed. Virzas " Straumēni" kurš izlaists 1938 gadā. Arī jau apdilusi, lapas novecojušas. T"ada gluži sentimentāla noskaņa. Šī grāmata man palikusi no skolas laikiem spilgtā atmiņā, jo teikumi tik sulīgi rakstīti. Būs interesanti pārlasīt
Nu re, es jau aizgāju ne pa tēmu
tā lūk, rakstu tik un sapņoju un nonācu pie atklāsmes, kēksu citu dienu
Skatoties vai tāds ēdiens tiek pasniegts kā starteris pirms pamatēdiena vai otrās brokastis. Ja otrās brokastis, tad parasti kopā ar krekeriem un kādu cieto sieru. Ja kā starteris pirms pusdienās, tad vienkāši kā aprakstīji pikucītis ar ogu mērci
Tukrlāt Latvijā ir daudzas receptes, kur tiek izmantotas brūkleņu un dzērveņu mērces gaļām, tā kā arī paši latvieši ir gana lieli gardēži, protams receptes daudzas nāk no vāckungiem, taču tomēr...
Bet kā tas tiek pasniegts - uz šķīvīša neliela pastētes piciņa un pāri ogu mērce? Pie kādas ēdiena pasniegšanas to sniedz? Uzkodām?
Tā arī nodomāju - atliek paceļot un iepazīsti dažādo recepšu variācijas. Un par cik zināms, ka latvieši ceļo tagad uz nebēdu, tad receptes arī parādās dažādas, kā arī var sasmelties no dažādiem nelatviskajiem laikrakstiem un mājas lapām.
ir ļoti garšīgi, īpaši jāņogu mērce
Pie tādiem atklājumiem parasti nonāku ceļojot, taču tagad arī LV portālos var visādus brīnumus izlasīt 
Oho, cik interesanti - pastēte ar ogu mērci. Man pastēte asociējas tikai ar pastētmaizēm
Gribēju gatavot pastēti ar ogu mērci, gala rezultātā nedabūju ne aknas, ne ogas
Tagad ķeros klāt receptēm un kēksiem, tik nevaru saprast, vai man patiešām to vajaga 
Man apmaksā no 1 A lapas!
Sveikas, Skaistules!!!
A lapu darba devējs apmaksā tikai sākot ar otro dienu un arī ne visu. Tātad, A lapas 1.diena - 0; 2. un 3.diena - ne mazāk kā 75% no vidējā; no 4.-10.dienai - ne mazāk kā 80% no vidējā.
Pieļauju, ka jums ir koplīgumi, kur var noteikti citas % likmes.
Nu nē,man maksā arī 1-o dienu, es to redzu algas lapā.
pirmā diena vismaz mūsu iestādē ir bez maksas A lapai...
Par A lapu maksā darba devējs un no pirmās dienas, par B lapu sociālie no vid. iemaksām , man nav izdevīgi ņemt B lapu.