Spinātu salāti ar kūpinātu lasi

pece
pece 28. septembris 2010 21:35
8090
Tāds ir gala rezultāts.
200 g spināti 2 nelieli tomāti 1 vidējs gurķis 120 g kūpināta kupurlaša fileja buntīte dilles (apmēram 20-30 g)
Spinātus rūpīgi (!!!) nomazgā, jo parasti tie ir ļoti zemaini, smalki sagriež, tomātus, gurķi un dilles sagriež. Lasi sagriež strēmelītēs.
Sagriež gurķi.
Sagriež tomātu.
Zaļumus.
Lasi.
Salātu mērce 1- 1½ ēdamkarote olīveļļas 1 vidējs apelsīns 1 citrons 1½ salātu garšvielu (SALDVA) 1 tējkarote cukura sāls pēc garšas
Ar citrusu spiedi izspiež citronu un apelsīnu, pielej eļļu, pieber cukuru un garšvielas. Ar dakšiņu rūpīgi samaisa, kamēr izkūst cukurs.
Tāda ir mērcīte jau ar garšvielām. Gatavo mērci pārlej salātiem. Var pasniegt salātus un mērci atsevišķi.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Noelle 29. septembris 2010 10:34

Paldies par receptīti - laikam zinu, ko šovakar gatavošu vakariņās :)