Neparastais lasis....

lana23
lana23 24. maijs 2012 21:09
1966
Mums būs nepieciešams: 1.) Salātlapa zaļa; 2.) milti un viena ola; 3.) laša fileja un medus; 4.) redīsi, lociņi un garšvielas.
Lasi sagriežam mazās strēmelītēs. Olu sakuļam kopā ar garšvielām.
Lasi sajaucam kopā ar medu un citrona sulu, kuru iegūstam no pusītes citrona. Visu kārtīgi samaisam un pēc tam ņemam katru strēmelīti, apviļājam olā un miltos, pēc tam liekam uz pannas.
Cepam kamēr lasis paliek viegli brūns.
Kad lasis gatavs, ņemam salātlapu un augšā kārtojam lasi, pa virsu lasim liekam redīsus un sasmalcinātus lociņus.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
upenes 24. maijs 2012 21:55

Izskatās ļoti pavasarīgi. :)