Molekulārā kulinārija

sandijasieviesuklubs
sandijasieviesuklubs 14. aprīlis 2012 12:24
2292
Uzmini, kas tas ir? Molekulārā kulinārija no restorāna "Alinea" Čikāgā turpina pēdējo gadu karstāko trendu - pārvērst ēdamlietas visneiedomājamākās substancēs.
Tomāti
Kas tas ir un kā to ēd?
Molekulārajā kulinārijā pats galvenais princips ir pārvērst kaut ko uz pretējo - piemēram, steika saldējumu, vai šampanieša salātus - nu kaut ko tādā veidā.
Izsmalcinātas garšas un tekstūras
Gaisīgas, vieglas un mazas uzkodas
It kā šai bija jābūt zemenei - redzat, ko var panākt karsējot , tvaicējot un pārmainot lietas pašā pamatnē
Nenosakāma rakstura ēdmaņa - tur iekšā var būt jebkas - zivs, melone, gaļa, kokosrieksts
Molekulārā līmenī ēdamlietas tiek karsētas, tvaicētas, saldētas, lai no iegūtā izveidotu pavisam kaut ko jaunu
Sardīnes
Arbūzi
Restorāns "Alinea" Čikāgā. 24 kursu ēdieni vienā maltītē - par aptuveni 1000 $.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
kalliope 14. aprīlis 2012 15:24

nez, man kaut kā ne pārāk, ka ēd un pats nezini, ko ēd :D labāk pa tradicionālam :)

Kā pievienot rakstus Sieviešu Klubā?

PAMĀCĪBA: Kā pievienot rakstu/fotoblogu/video Sieviešu Klubā?

PAMĀCĪBA: Kā pievienot rakstu/fotoblogu/video Sieviešu Klubā?

Kādēļ sākt blogot Sieviešu Klubā?

Kādēļ sākt blogot Sieviešu Klubā?

Redaktores sleja

Pārmaiņas...

Pārmaiņas...

Kādi konkursi notiek Sieviešu klubā

Skaistumkopšanas balvas, kino un teātru biļetes, grāmatas

Horoskopi

Horoskopi: ko zvaigznes sola jūlijā

Horoskopi: ko zvaigznes sola jūlijā