Mans atklājums - gaļas marināde ar cidonijām

Autors: pece, 2011. gada 13. jūnijs, 13:52:17
Mans atklājums - gaļas marināde ar cidonijām

Grila sezona jau sen kā atklāta un tuvojas šašlikballe - Līgo svētki, iesaku izmēģināt savu atradumu - tepat Latvijā gatavota garšviela gaļas marinādei.


Šai garšvielai ir ļoti interesants sastāvs: saldā paprika, cidonijas, sīpoli, baziliks, jūras sāls, ķiploki, piparu maisījums, koriandrs.

 

Ražotājs iesaka izlietot vienu garšvielas iepakojumu 1kg gaļas, to atjaucot ar krējumu, majonēzi, kefīru vai citronu sulu un ļaujot gaļai iemarinēties vismaz 8 stundas.

 

Sanāk gardi!

 

Vienīgais, kas man nepatīk, ierobežotās iespējas iegādāties tikai caur izplatītājiem vai ražotāja veikaliņā-ofisā.

Foto no http://www.essaule.lv