Mans atklājums - gaļas marināde ar cidonijām

pece
pece 13. jūnijs 2011 13:52
625

Grila sezona jau sen kā atklāta un tuvojas šašlikballe - Līgo svētki, iesaku izmēģināt savu atradumu - tepat Latvijā gatavota garšviela gaļas marinādei.


Šai garšvielai ir ļoti interesants sastāvs: saldā paprika, cidonijas, sīpoli, baziliks, jūras sāls, ķiploki, piparu maisījums, koriandrs.

 

Ražotājs iesaka izlietot vienu garšvielas iepakojumu 1kg gaļas, to atjaucot ar krējumu, majonēzi, kefīru vai citronu sulu un ļaujot gaļai iemarinēties vismaz 8 stundas.

 

Sanāk gardi!

 

Vienīgais, kas man nepatīk, ierobežotās iespējas iegādāties tikai caur izplatītājiem vai ražotāja veikaliņā-ofisā.

Foto no http://www.essaule.lv

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
pece 13. jūnijs 2011 21:06

Jā, arī rabarberiem un pat zaķkāpostiem nav ne vainas!

madmozele 13. jūnijs 2011 19:12

(Y)Rabarberos arī var marinēt,bet cidonijā garšīgāk laikam,jo cidonijai piemīt savdabīga garša! ;)

rozhuks 13. jūnijs 2011 15:47

(Y) ;)